• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Sikeres munkatársaim

 

 

 


 


halasz_peter_270


Halász Péter SR


kiss_janos01_258


Kiss János SD

 

mate_soma_248


Máté Soma SR

 

 

 

 


Batta Mónika és Kazinczi Ferenc ESD

 

 


Törőcsik Viki és Attila SD

 

 


 

 

 

 

Meghívhatlak egy kávéra?


Máté Ildikó

 

 

-Gyere, üljünk le, beszélgessünk! Hozom a kávét.

- Köszönöm, én inkább teát kérnék.

 

- Lehet, hogy te még nem hallottál az én híres, gyógygombás kávémról?!

 

„A kávé, bármily meglepő, annak ellenére, hogy élvezeti cikk, nem ártalmas. Hogy oly könnyen elhiszünk róla minden rosszat, csak arról szól, hogy nem tiszta a lelkiismeretünk, ha élvezünk valamit." (Szendi Gábor)

 

 

Tények-Tévhitek

 

 

- Azt látom, hogy sugárzol a boldogságtól. Mesélj, mi van veled?!

- Van neked GPS-ed? Tudod, az a helyzetmeghatározó rendszer. No, az én saját, belsõ GPS-em egy ideje már jelezte, hogy rossz időben vagyok, rossz helyen. Ismered a konokságomat: mentem a saját fejem után, még akkor is, ha nem éreztem jól magam ettõl. Hiába hajtogatta a beépített rendszerem, hogy „újratervezés, újratervezés"! Aztán egy családi probléma arra kényszerített, hogy letérjek a kitaposott útról. Ráébredtem, hogy tulajdonképpen elértem kislánykori céljaimat. Békés, boldog családom van: ugyanazt a férfit szeretem, akit 40 évvel ezelőtt Zánkán megismertem. Nagyobbik fiunk, Bence, világhírű természetfotós. Soma pedig, a legkisebb királyfi, spanyoltanár szeretne lenni.
A munkám, amiért több mint 20 évig rajongtam, elveszítette a varázsát. Én nem akartam az enyémet elveszíteni, ezért új utakat kerestem. Jobban figyeltem az útjelző nyilakra és a belső hangokra, tudod, amik az újratervezést sürgették.

- Hova vezettek?

- Új embereket, nagyon jó embereket ismertem meg. Sokat tanultam és tanulok a vállalkozói világról. Legyőztem az idegenkedésemet a számítógéppel kapcsolatban: kinyílt a világ előttem. Viszont mindent megőriztem, amit szerettem és értéknek tartottam.

- Régebben olvastam egy veled készült beszélgetést a Twitter Profilokban...


- Ma is így látom a világot, mint akkor: Sokan érzik rajtam a magabiztosságot, remény ébred bennük a váltásra, újrakezdésre. Követni akarnak, tanácsokat kérnek, elfogadnak vezetőjüknek. Inkább az bizonytalanít el, hogy nem tudom, elég érett vagyok-e már erre. Az esetleges bukástól nem félek. Szédítő mélységekben jártam, de hagytam meghalni azt az illúziót, amit évtizedekig építgettem mások elvárásának a tégláiból, gondosan színezgettem, lakályossá tettem… de szűk lett a tér és elfogyott a levegő. Meg se próbáltam elmenekülni. Belementem, megszenvedtem, de gyógyszer és gyógykezelés nélkül itt vagyok. Köszönöm, jól vagyok! Erős családi háttér és szeretetteljes kapcsolatok kellettek hozzá. Olyan társ és barátok, barátnők, akik nem hagytak egyedül, de békén hagytak. Ugye érted a különbséget?

Nem szédít a siker, és egyáltalán nem érzem azt, hogy ez mindig így marad/maradhat. Megtaláltam a belső békémet, úgy szoktam fogalmazni: nekem belülről süt a nap. De nem akarom fogva tartani ezt az állapotot. Várom és keresem a kihívásokat, hosszú a „bakancslistám”.


- Ennek a megvalósítása az újratervezett célod?

- Igen, így is mondhatjuk. Nálam a „kávézás" életérzés.

Gyere velem: „kávézzunk" együtt!

Máté Ildikó (Ildiki, a gombanő)

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on